Home

“Rust, ruimte en natuur”, “zon, zee en strand”, “ontdekken en doen”, “sport”. U kunt het vinden op Ameland. Op de fiets het eiland ontdekken, te paard over het strand rijden, parachutespringen, wandelen langs de vloedlijn, met een excursie mee of gewoon lekker met een boek op je eigen terras van de zon genieten. Zomaar een greep uit de mogelijkheden bij ons op Ameland.

“Amelander Bungalow Verhuur Visser” verhuurt drie vrijstaande, moderne bungalows op Ameland, vlakbij het prachtige dorpje Ballum. Ballum ligt midden op het eiland tussen Nes en Hollum in.

Doeke en Eva Visser zijn de eigenaren en heten u van harte welkom op Ameland. Naast de bungalowverhuur hebben zij in 2008 ook de Amelander bierbrouwerij opgericht. U wordt uiteraard in de bungalow verwelkomd met een paar heerlijke Amelander biertjes!

Op deze site kunt u kennis maken met de drie bungalows die “Amelander Bungalow Verhuur Visser” verhuurt op Ameland. U kunt er terecht voor informatie over de bungalows, de prijzen van de bungalows en om te bekijken of de bungalow van uw keuze nog beschikbaar is in de door u gewenste periode. Zo hopen wij u snel alle nodige informatie te geven, zodat u uw vakantie vlot kunt boeken.