Informatie

Onze bungalows zijn gelegen in het park “Roosdûnen”, ongeveer 500 meter ten noorden van het dorpje Ballum. Het park ligt aan de prachtige Ballumerduinen en 900 meter van het noordzeestrand.

Alle bungalows zijn vrijstaand op 500 tot 1000 m2 eigen grond met parkeerplaats. Ze zijn voorzien van gratis WiFi, radio, TV, dvd-speler, CV, combi-magnetron, vaatwasser, koelkast, koffiezetapparaat, senseo, stofzuiger en wastafels op alle slaapkamers. Bungalow Petra en bungalow Kruimeltje hebben ook nog een wasmachine.

Gebruik van kinderbed, -stoel is mogelijk.

Er zijn dekbedden aanwezig. Het gebruik van linnengoed is verplicht en kunt u zelf meenemen of huren voor €8,75 p.p.

Onze gasten kunnen gratis gebruik maken van het grote verwarmde openluchtzwembad. Het zwembad is voorzien van een kleuterbad, een ondiep bad, een 25 meter bad en een 35 meter lange glijbaan. Bij de baden is ook een grote zonneweide met speeltoestellen aanwezig. Het zwembad is geopend van ongeveer half mei t/m half september.

U kunt Ameland bereiken met de bus vanuit Leeuwarden of (in de zomer) vanuit Groningen. Als u met eigen vervoer komt, kunt u uw auto parkeren op de veerdam te Holwerd. Wilt u uw eigen auto meenemen naar het eiland, dan dient u tijdig de veerboot te reserveren bij de veerdienst WAGENBORG tel: 0900-9238  of via www.wpd.nl.